×

Leier LOL Super 6 KF olajleválasztó

Leier LOL Super 6 KF olajleválasztó

Bruttó eladási ár: 1 745 742 Ft,-/db(1 374 600 Ft + ÁFA)
A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Árak utoljára módosítva: 2023-04-28-11:42:01

Leier olajleválasztó

Az új generációs olajleválasztó berendezések kialakításakor egyik fő szempont volt a széles skálájú igények minél pontosabb kielégíthetősége. Az alap berendezések kisebb módosításával, kiegészítésével több, mint száz fajta berendezéssel rendelkezünk. Minden berendezésünk kielégíti az MSZ-EN 858 – 1; -2 szabvány előírásait, rendelkezik az alkalmazáshoz szükséges CE minősítéssel.

A berendezések névleges teljesítménye: Qn 1,5 – 200 l/s, SZOE határértéke < 5 vagy 2 mg/l, integrált iszaptere Qn x 100, 200, 300 közt változhat.

A megújult olajleválasztó termékcsalád tagjait egy vagy több, előregyártott betontartályba helyezzük el. A beépített leválasztóberendezés alapanyaga a szennyező anyagokkal szemben magas szinten ellenálló HDPE. A berendezésben elhelyezett koaleszcensszűrő(k)kerete rozsdamentes acélból készül, mellyel a szűrőbetét(ek)a berendezés tisztításakor egyszerűen és gyorsan kiemelhető(k), tisztítható(k) és a tisztítás után a leválasztó berendezésbe visszahelyezhetők.

A megfelelő olajleválasztó berendezés kiválasztásához nyújt segítséget az Olajleválasztó Méretező Program. 

Az alábbi táblázat az alap típusú olajleválasztó berendezéseket tartalmazza: (Qn 1,5 – 200 l/s; SZOE < 5 mg/l; iszaptér Qn x 100)

Műszaki adatok: